Finally
Formule

Wij houden van merken, net als jij. Samen met jou gaan we all-the-way. Van strategie tot resultaat. Van first date tot langdurige relatie.

01

First date

We doen onze research. Het stellen van de juiste vragen en elkaar écht leren kennen, dat is het begin. We analyseren het vraagstuk, onderzoeken de doelgroep en verkennen de markt. Samen bepalen we waar we naar toe willen. We maken ons klaar om te vlammen.

02

Meet the family

Elk project vergt andere skills. We brengen alle benodigde expertises bij elkaar en stellen een multidisciplinair team samen. Een team dat voor jou door het vuur gaat.

03

Fik-off

We trappen af met de fik-off.
We toetsen het concept, stellen kritische vragen en schaven bij waar nodig. We kiezen gezamenlijk de juiste richting, bepalen de inhoud en zorgen voor draagvlak binnen jouw organisatie en het team. We steken elkaar aan.

04

True love

We ontwikkelen middelen, maken strakke designs en prachtige online producten, creëren creatieve concepten en zetten pakkende campagnes op. We monitoren de planning continu en zitten extreem strak op projectmanagement. Jouw eerste ‘Ik hou van Finally’ laat niet lang meer op zich wachten.

05

Long-term relationship

We geloven niet in flirts, maar gaan voor een relatie op de lange termijn. Onze relatie met bijvoorbeeld Coca-Cola houdt niet voor niets al 10 jaar stand! We meten, evalueren en schaven bij waar nodig. We laten niet los en blijven betrokken. We houden van elkaar.

dus zullen
we daten?

finally an agency
 — leeuwenhoekstraat 14
2652 XL —  berkel en rodenrijs
+31 (0)10 303 27 95 — 
weare@finallyanagency.nl