Avojoy

Dit is Avojoy. Hét nieuwe premium avocado merk op de Nederlandse markt! Avocado’s zijn een razend populair product, maar toch is er nog ruimte om de kwaliteit van avocado’s te verbeteren. En daar springt het nieuwe merk Avojoy op in. Met farms over de hele wereld en strenge kwaliteitscontroles, komen alleen de beste avocado’s terecht bij de klant. Speciaal voor supermarkten, winkeliers, horecaleveranciers, groothandels, restaurants, foodservice en catering in de Benelux.

Wij ontwikkelde de naam, positionering, visual identity en website voor deze heerlijke avocado’s. Door middel van een shoot hebben we voldoende content gecreëerd voor de lancering van het merk. Onze uitdaging: de avocado’s de premium uitstraling geven die ze verdienen.

Lisa: ‘Na de fik-off met de klant en het proeven van de avocado’s wisten wij het gelijk: dit zijn de lekkerste avocado’s die we ooit hebben geproefd. Avojoy kiest bewust niet voor de massa, maar zet in op kwaliteit en specialiteit. Daarnaast worden de avocado’s persoonlijk afgeleverd bij de klant, waarmee ze zich onderscheiden van de rest. Het was ons doel om deze merkwaarden terug te laten komen in de gehele positionering. Zo is de premium uitstraling terug te vinden in elk detail van de visual identity. Van doos tot website en van het logo tot de fotografie. Een product én opdracht waar wij een glimlach van op ons gezicht krijgen.’