Hoogsteder

Bij finally zijn we van alle markten thuis. Hoogsteder (onderdeel van The Greenery), actief in de groenten & fruit branche, vroeg ons om de visuele uitstraling van hun gloednieuwe pand in Bleiswijk te verzorgen. Daar konden wij alleen maar volmondig “JA!” tegen zeggen. Van thematische vergaderruimtes tot een moswand met geïntegreerd logo. Een mooie opdracht van concept tot design en productie.

Om een visuele samenhang in het pand te realiseren bedachten wij het concept ‘Crossing Borders’. Dit concept focust zich op letterlijke en symbolische grenzen, de verbindingen die zowel binnen als buiten Hoogsteder plaatsvinden. Het concept werd opgesplitst in drie pijlers: transport, groenten & fruit en wereld. Zo gaven we iedere vergaderruimte een thema met bijpassend design en integreerden we een logo moswand. Voor de bedrijfshal ontwierpen we twee gigantische visuals. Ook zijn er twee vrachtwagens volledig gebrand met aantrekkelijk beeld wat ook terug te zien is in de personeelsruimte…

Naast de visuele identiteit van het pand, waren we verantwoordelijk voor het uitnodigingstraject (de opmaak van uitnodigingen in het Nederlands en Engels inclusief digitale reminders) van en de rondleiding tijdens de feestelijke grand opening. Door middel van originele vloerstickers zorgden we dat de route voor bezoekers helder was, waarbij de door ons opgemaakte borden in de verschillende ruimtes allerlei weetjes weergaven. Een prachtige en onvergetelijke opening! Als finishing touch verzorgden wij de video- en fotografie.

Lisa: “We zien dat bedrijven steeds vaker op zoek zijn naar een inspirerende werkomgeving waarin je optimaal kunt presteren. En bij een fijne werkomgeving hoort een passend interieur. De grootste uitdaging bij de opdracht van Hoogsteder was om het interieur aan te laten sluiten bij de identiteit van het bedrijf. Je wilt namelijk een inrichting die past bij het DNA van jouw organisatie en tegelijkertijd voldoet aan de wensen van je medewerkers. Het is mooi dat wij met deze opdracht hebben kunnen bijdragen aan een fijne werkplek voor de medewerkers van Hoogsteder. Werken in deze omgeving lijkt mij in ieder geval geen straf!”

Ga jij binnenkort verhuizen of ben je toe aan een nieuwe kantoorinrichting? We denken graag met je mee!