Jordex

“De wereld is ons speelveld en geen grens is ons te ver”. Jordex transporteert goederen, overal ter wereld. Ze hebben servicegerichtheid hoog in het vaandel staan en durven als bedrijf outside-the-box te denken: dat bewijzen ze opnieuw met de brand movie die wij voor hen hebben mogen ontwikkelen!

Jordex werd ooit uitgeroepen tot het vitaalste bedrijf van Nederland, ze hebben een sportschool op kantoor en zijn verbonden aan diverse sporten (wielrennen, CHIO, Sparta en Feyenoord ❤️). Een bedrijf met een eigenzinnige identiteit. Onze uitdaging: deze identiteit vangen en op creatieve wijze uitdragen naar de buitenwereld.

We organiseerden interne sessies en stelden de waarden van de organisatie vast. Samen met Falsum regelde wij de productie van de film. De medewerkers bleken natuurtalenten te zijn: iedereen in de video is werkzaam bij Jordex!

Vivian: “Jordex is een bedrijf met een waanzinnige drive om zaken anders aan te pakken. Ook wij hebben dat morgen ervaren. We kregen carte blanche om bij deze opdracht all out te gaan. Dat zie je terug in het eindresultaat! Wie bedenkt er van tevoren om met een paard de haven in te gaan?! We hebben de medewerkers van Jordex zo veel mogelijk betrokken bij de ontwikkeling, zodat het een film van het hele bedrijf zou worden. Trots om voor zo’n gaaf bedrijf te mogen werken. En ja, ook apetrots op het eindresultaat.”