McDonald’s

McDonald’s Delft vroeg ons te helpen bij de lancering van McDelivery. Met deze bezorgservice kun jij waar- en wanneer je maar wilt jou favoriete McDonald’s producten bestellen! Om dit onder de aandacht te brengen bij de inwoners van Delft, bedachten wijn een ludieke activatie.

In het centrum van Delft werden mensen onverwachts verrast met McDonald’s bestellingen. We trokken de aandacht met XXL McDonald’s zakken en deelden verschillende goodies uit. Het resultaat? Na de activatie zijn het aantal McDelivery bestellingen fors gestegen en weten de inwoners van Delft de service perfect te vinden.

Ayleen: ‘Het was fantastisch om te zien hoe nietsvermoedende voorbijgangers op het Bastiaanplein in Delft werden overvallen met allerlei verrassingen. We filmden de gehele activatie, zodat we ook op social media een groot bereik realiseerden. be. Een tof project, gaaf concept en lekkere uitwerking.’

Als preffered supplier van McDonald’s werken wij, naast McDonald’s Nederland, ook voor diverse franchisenemers en restaurants. Om deze samenwerking te intensiveren hebben wij de McDonald’s Concept Store ontwikkeld: een interactief platform waarop we op proactieve wijze, creatieve concepten delen met álle franchisenemers en restaurants! Ons doel? Hen inspireren en adviseren over al hun marketingvraagstukken!

Ayleen: “Met de McDonald’s Concept Store hebben we de samenwerking met franchisenemers en restaurants naar een hoger niveau getild. Waar wij voorheen voornamelijk vraaggestuurd werkten, hebben wij onze werkwijze omgegooid naar een proactieve benadering met een focus op creativiteit. We merkten dat er behoefte was om te sparren. Door dit platform kom ik nog makkelijker in contact met mijn contactpersonen en kunnen we hen inspireren met gave concepten. Een sprong in het diepe en een ontzettend uitdagend project waarbij ik nu al een een enorme vooruitgang in de samenwerkingen ervaar!”

Mocht je zelf een kijkje willen nemen op de McDonald’s Concept Store, neem dan vooral contact met ons op. We laten hem graag aan je zien!

Nazomeren bij McDonald’s! Voor het restaurant in Berkel en Rodenrijs ontwikkelden wij een heerlijke, nazomerse campagne. Van concept tot het campagnevisual, alle middelen én de gehele productie. Bij besteding van €5,- ontving je een After Summer Kraskaart, waarmee je kans maakte op een tropisch After Summer Diner met 4 vrienden!

Finally verzorgde het artwork, de productie en 4 After Summer Diners inclusief aankleding en event-begeleiding. Door de aanvullende social media campagne werd de actie bekend bij een groot publiek. Kortom: een geslaagde campagne met een enorm bereik!

Vivienne: ‘Werken voor McDonald’s is heerlijk. Het is creatief werk dat voor iedere franchisenemer anders is. Het ontwerpen van nieuwe stijlen en de diversiteit in de projecten maakt dit werk onwijs afwisselend en uitdagend. I’m lovin’ it!’

Hoe creëer je een maximaal bereik én zorg je voor enthousiasme bij potentiële collega’s? Wij maakten een aantal pakkende en moderne designs die simpelweg vertellen wat je geboden wordt! 

Voor deze wervingscampagnes hebben we diverse materialen opgemaakt, waaronder flyers, advertenties, social media posts en roll-up banners. De sollicitaties stromen al binnen…

Sheila: ‘Bij projecten van McDonald’s kan ik echt mijn ei kwijt. Creatief werk, schuiven en puzzelen totdat ik de beste formule heb gevonden. Elke opdracht weer met een eigen stijl en design. Aan ons de taak om elke keer opnieuw te verrassen!’

Hoe communiceer je een bioscoopactie op een speelse, vernieuwende manier? Laat dat maar aan ons over! Voor McDonald’s Alkmaar gingen we all out en maakten we een korte animatievideo.

Bak popcorn op je schoot en gaan! Je raadt het al: onze animatie is te zien in de bioscoop, en wel in Vue Alkmaar. Om dan natuurlijk na de film nog even langs McDonald’s te rijden…

Claudia: ‘Drie boodschappen, 10 seconden. Dat was de uitdaging voor onze animatoren. Ze maakten een simpele, maar doeltreffende animatie, die goed laat zien hoe veelzijdig ons werk voor McDonald’s is!’