Manifest

In 2005 van start gegaan als finally Communication. Gerend als Keniaanse marathonlopers en stevige stappen gezet als doorgewinterde havenarbeiders. Werkzaam voor vooraanstaande merken die alleen genoegen nemen met het aller-allerbeste. De niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit hebben we geademd en opnieuw uitgevonden.

“voor ons staat vlammen gelijk aan inspireren”

Voor minder dan een 10 doen we het niet. Hebben we ook nooit gedaan. Het werkwoord ‘werken’ verandert bij finally in ‘vlammen’. Voor ons staat vlammen gelijk aan inspireren. Het brengt mensen samen, creëert verandering en geeft een gevoel van trots.

Inspiratie maakt enthousiast. Iedere dag zetten we enthousiasme om in de merkwaarden van onze klanten. Het moment waarop jij met jouw merk anderen aansteekt: dat is de brandstof van onze organisatie.

Zo hebben we er al honderden kilometers op zitten. In plaats van onze successen te vieren waren wij al aan onze volgende marathon begonnen. Alsmaar door. Wij waren aan het vlammen, voor jou. Keihard. Zonder door te hebben dat we inmiddels alle facetten van marketing onder de knie hadden en van communicatiebureau een agency geworden waren. finally. Punt.

“van niets ‘iets’ maken vinden we lekker”

Top of the bill werk, maar geen kapsones. Doe ons maar gewoon ons vertrouwde plekje aan de Berkelse grachten. We rennen voor je. We zorgen voor je. We geven je de waarheid of een next level pro-actief concept. Wij denken niet alleen mee, maar vooral vooruit.

Van niets ‘iets’ maken vinden we lekker. Zoals we bij onszelf ook hebben gedaan. We zijn een organisatie waarin we niet alleen voor de klant, maar ook voor elkaar door het vuur gaan. We hebben iets opgebouwd waar ons hart van in de
fik gaat.

We are finally. an agency.