Over ons

Finally bestaat al sinds 2005. En toch zeggen we dagelijks: nu begint het pas. Vol levenslust, vol ambitie. Elke dag weer een beetje beter. Gestart als productie- en adaptiebureau zijn we inmiddels uitgegroeid tot creatief bureau. Als een challenger én gids voor merken zoals Coca-Cola, LEGO en De Kuyper. We hebben twee doelen: geweldig werk maken en geweldig zijn om mee te werken.


Manifest

Hier, aan de rand
van Rotterdam,
wordt er flink
wat verwonderd.

Want de meest interessante antwoorden zijn het gevolg van bijzondere vragen. Vaak is wat je vindt nog mooier dan wat je zocht.

Dus challenge briefings, zoek naar wat anderen niet zien, werk vanuit het grotere plaatje. Vraag af, uit, door, opnieuw. Geen ja-maar, enkel wat-als.

Je kunt alles maken zolang een concept klopt. En het klopt wanneer het een hart heeft. Uitingen zijn middelen, nooit het doel. Laat de conventies los en houd je vast aan de rode draad.

Zet de stap van goed naar geweldig. Jaag op dat jaloersmakende inzicht. Schrijf zinnen die tot de verbeelding spreken. Vorm beelden voor meer dan duizend woorden. Creëer ideeën van waarde waarover je blijft praten. Niet omdat het wordt gevraagd, maar omdat je dat wilt.

Goede ideeën krijgen alle ruimte. Dat is het voordeel van een onafhankelijk bureau zijn. Daardoor kunnen we blijven investeren in mensen en projecten, gedreven door onze passie.

Finally. Creatief bureau voor aanstekelijk werk.

Vacatures

Altijd plek
voor talent.

Zie je een vacature die je op het lijf is geschreven of vind je dat we plek voor je moeten maken? We maken graag kennis met getalenteerde denkers en doeners.

 

Ons team

De mensen
maken het bureau.

Samen timmeren we hard aan de weg. Ambitieus en vol dromen, maar altijd met Rotterdamse nuchterheid. Met elkaar hebben we het goed voor elkaar. Blije klanten, mooie merken, fantastische opdrachten en gezellige, informele collega’s. Naast de teamuitjes zijn we buiten werktijd ook lekker ondernemend. Mario Kart-toernooitje hier, voetbalwedstrijd daar. Haak gerust aan als je zin hebt.

Lisette Samplonius

Managing Partner | Founder

Robert Boer

Client Service Director | Partner

Lisa van Zijl

Business Development & Marketing

Jim Abbring

Sr. Creative

Teun Noordijk

Client Lead & Operations

Christie van der Giesen

Client Lead

Esmée Stam

Project Manager

Meike de Gruiter

Jr. Project Manager

Robert Keukelaar

Art Director

Esther Stuurman

Sr. Project Manager

Marco van Vugt

Creative Designer

Selena Zuijdwijk

Creative Designer

Wesley Vermeer

Motion Designer

Bart Lutjeboer

3D Designer

Mirjam de Graaf

3D Designer

Steven Spork

3D Designer

John Koster

DTP

Natascha van den Bor

Designer

Xander Sluijter

Designer

Nilgun Erkocu

Office Manager

Danielle Samplonius

Finance

Terug naar Home

Deze website maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de website en services. Kies optimaal voor de beste ervaring, of minimaal voor alleen de vereiste cookies.